Hausjärven kunnan vahvin kylä 2013

Sunnuntai 19.5.2013


KÖYDENVETOKILPAILU

HAUSJÄRVEN VAHVIN KYLÄ 2013

Lauantaina 27.7.2013 klo 14.00 alkaen
Turkhauta, Nuorisoseura Silmun piha-alue

Säännöt www.piirivuori.net

Ilmoittautumiset; p 040-241 8667
tai rahastonhoitaja@piirivuori.net

TERVETULOA!

Järjestäjä: Piirivuoren Kyläyhdistys ry
Palkinnon lahjoittaa Hausjärven Liikenne
KYLIENVÄLINEN KÖYDENVETOKILPAILU 2013

Säännöt:

1. Osallistumisoikeus kilpailuun on kyläyhdistyksien joukkueilla tai nimetystä kylästä
kootulla joukkueella, johon voivat kuulua ko. kylän alueella kirjoilla olevat / kylän alueella asuvat henkilöt tai heidän jälkeläisensä, jotka ovat joskus asuneet ko. kylällä. 2. Ilmoittautuminen suoritetaan etukäteen järjestäjälle, kilpailujoukkueen kokoonpanoon voi tehdä muutoksia kilpailun alkuun saakka. Joukkueen osallistumismaksu on 5 euroa, joka kerätään paikan päällä.

3. Joukkueen kokoonpano on maksimissaan viisi henkilöä, joista vähintään yhden on oltava nainen. Vaihtohenkilöitä ei sallita.

4. Dopingin vaikutuksen alaiset (ml. päihteet) eivät saa osallistua kilpailuun.

5. Kilpailu suoritetaan joukkue joukkuetta vastaan, paras kolmesta vedosta on voittaja. Vedon voittajajoukkue pääsee jatkoon, toinen joukkue kannustuskuoroon. Koko kilpailun voittaja on se joukkue, joka on voittanut kaikki vetonsa. Alkuparit arvotaan, samoin tarvittaessa jatkavien joukkueiden vastustajat.

6. Kilpailulla on järjestäjien valitsema virallinen tuomari, jonka päätöksistä saa valittaa Jurvan kuntaan. Valitus ei kuitenkaan vaikuta lopputulokseen, tuomarin tekemä päätös on lopullinen.

7. Kilpailuköysi on järjestäjien hankkima ja sama kaikille.

8. Kilpailun aikana köyttä ei saa kiertää käsien, vartalon tai minkään muunkaan ympäri. Köyttä tulee vetää vain käsin, kilpailuun nimettyjen osallistujien käsillä.

9. Jokainen kilpailuun osallistuja kilpailee omalla vastuulla, järjestäjä suosittelee hyvää omaa tapaturmavakuutusta kunnon päivärahoin. Järjestäjä tarjoaa ensiavuksi laastaria ja sympatiaa.

10. Kaikenlainen sanallinen toisen joukkueen häirintä on sallittu ja toivottuakin. Jokaisen pitää kuitenkin pidättäytyä epäurheilijamaiselta käytökseltä, liian syvälle meneviin henkilökohtaisuuksiin ei tule alentua…

11. Kilpailussa jaetaan parhaalle hausjärveläisjoukkueelle HAUSJÄRVEN VAHVIN KYLÄ -kiertopalkinto, joka tulee voittajakylän luovuttaa seuraavassa vastaavassa köydenvetokilpailussa seuraavalle voittajajoukkueelle. Kolmella voitolla kylä saa kiertopalkinnon itselleen.

12. Voittajajoukkueen jäsenet palkitaan myös sopivalla tavalla ja he saavat ansaitsemansa huomion ja julkisuuden. Kaikkien vastustajien tulee kaikista jälkipuheista huolimatta osoittaa kunnioitusta voittajajoukkueelle ja joukkueen jäsenille!


Järjestäjä: Piirivuoren Kyläyhdistys ry


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini